Eleccions per a Cap General de Color

Quinze són les noies i nois que han emprès la iniciativa de presentar-se per treballar per al seu Color.

image_print

Ja s’ha iniciat la Campanya Electoral per a Cap General de Color. Enguany s’ha plantejat com a projecte, on tots els companys de la classe estan implicats d’alguna manera o altra en acompanyar un candidat al llarg de tota la campanya.

Quinze són les  noies i nois que  han emprès la iniciativa de presentar-se per treballar per al seu Color.

Els candidats, alumnes de les classes Canigó i Sant Jordi, juntament amb els seus companys,  han estat treballant de valent per engegar un dels actes més participatius i emotius de la Vida Social. Amb molta empenta i il·lusió han preparat la campanya que finalitzarà aquest divendres amb els darrers mítings que realitzaran davant del seus companys de Color, als jardins de l’Escola.

Aquesta està ben guarnida amb els seus pòsters i les classes ja tenen els seus programes amb les iniciatives proposades. De nou han fet palesa la creativitat d’idees per assolir uns objectius que ajudaran de ben segur a desenvolupar un treball cooperatiu i interdisciplinari amb tots els companys de l’Escola.

Molts ànims i sort!

DSC_0021 DSC_0009