Presentacions de Càrrecs

Aquesta setmana s’han esdevingut les Presentacions de Càrrecs, tant la del C. Mitjà i Superior com la del C. Inicial.

image_print

2a Presentació de Càrrecs. Ara sí que presentem els Caps de Colors de les classes.

Aquesta setmana s’han esdevingut les Presentacions de Càrrecs, tant la del C. Mitjà i Superior com la del C. Inicial. Han estat molt completes i emocionants i amb molt de protagonisme dels Caps de Color. Aquesta vegada ha guanyat el Color Blau.

CONSELL GENERAL DEL COLOR BLAU
2a Avaluació
CAP DEL CONSELL
Román Valiente

CRONISTES I RESPONSABLES DEL CENTRE D’INFORMACIÓ
Abril Oltra i Elena Planas

BIBLIOTECARIS
Martina Garrigós, Ian Olcina i Jana Parra

RESPONSABLES DE l’ORDRE I HIGIENE
Enrique Núñez i Maria Pizarro

REPRESENTANT DEL MENJADOR
Ferran Picón

RESPONSABLES D’ESCACS
Eduard Cabelo i Carles Hernando

JARDINERS
Adam Armengol i Narcís Martí

CONSELL AUXILIAR DELS TRES COLORS

SECRETÀRIA DEL CONSELL AUXILIAR
Ivet Aznar

BIBLIOTECÀRIA
Ona Salustiano

RESPONSABLES DE L’ORDRE I HIGIENE
Ernest Paredes i Arnau Gou

REPRESENTANT DEL MENJADOR
Alba Nialet

El Consell Auxiliar, per primera vegada, ha posat en coneixement dels seus companys les seves impressions després d’haver actuat. Ha estat un bon exercici de reflexió personal.

Primer s’han presentat els càrrecs de totes les classes a més dels Caps de Color. Això és molt important perquè són càrrecs que duren tot el curs escolar i que permeten treballar els valors d’equip i afavorir el benestar de la col·lectivitat.

Però l’acte no s’ha acabat aquí. Després de la presentació oficial dels Caps Generals de Color, els de les diferents classes han posat en coneixement de la resta aquelles propostes que han pensat per tal que el seu Color pogués guanyar moltes dècimes i afavorir la mitjana. La comunicació ha estat espontània i amb una bona dicció. Entre uns i altres han sortit moltes idees innovadores que de ben segur faran activar el treball en equip, tan important en el nostre dia a dia.

Abans de concloure l’acte, els Caps Generals de Color han donat una sèrie d’informacions sobre la bústia de suggeriments, i a continuació el Sr Jordi Collado ha parlat de la Setmana de la Ciència, i de tot un seguit d’actes que ens esperen properament. S’apropen jornades ben plenes d’activitats extres.

20151114 2a Presentacio Carrecs (1)

20151114 2a Presentacio Carrecs (2)

20151114 2a Presentacio Carrecs (3)

20151114 2a Presentacio Carrecs (4)

20151114 2a Presentacio Carrecs (5)