IPAD MÚSICA

Participació de la Sra. Clara Monsergas a les XIV jornades Diàleg Escola-Universitat Blanquerna.

image_print

El passat dissabte 14 de novembre la mestra de música Clara Monsergas va presentar un projecte ambiciós i de gran recorregut a les jornades de Blanquerna  “Cridats a imaginar”, amb el títol: “Ipadmusicat”, el  protagonisme de la música a l’escola com a font d’iniciativa i creativitat.”

El llenguatge musical és present en tots els àmbits de les  àrees d’aprenentatge de la nostra vida escolar i aquest projecte s’ha iniciat per  tal de  treballar-lo  juntament alumnes, família i mestres,

La presentació que va fer juntament amb el Sr Vicenç Masa i la Sra Pilar Tortajada persegueix un seguit d’objectius que es fan palesos en el contingut mateix de l’àrea d’educació musical, amb  una metodologia de treball cooperatiu on la tauleta és un  recurs perquè l’alumne mostri curiositat, creï les seves composicions, programi i emprengui iniciatives de treball. I quan sigui davant la pantalla evolucioni tot assolint noves habilitats en competència musical, digital, comunicativa i actitudinal i refermant

la responsabilitat, el respecte i l’autonomia personal, valors inherents en el nostre Projecte Educatiu .

Per aconseguir tots aquests objectius, una de les millors opcions és la confecció i el gaudi d’un àlbum digital amb l’ajut d’un recurs tecnològic cada vegada més habitual a les nostres llars.

La xerrada va ser molt interessant i amena, i fou recolzada amb una presentació interactiva amb un seguit d’activitats que es porten a terme a l’Escola.

En acabar hi va haver un col·loqui intens i molt productiu en què intervingué el públic assistent.

20151118 IPAD MÚSICA (text)