Visita al Museu Picasso amb quart de Primària

La classe Mireia i la classe Montseny vam anar de visita al Museu Picasso per veure la diversitat de tècniques que emprava el pintor.

image_print

La classe Mireia i la classe Montseny vam anar de visita al Museu Picasso per veure com Picasso pintava de tantes formes diferents.

Primer hem observat una selecció de les obres de Picasso, fent servir el mètode del visual thinking, i en elles hem vist com l’artista representava la realitat de maneres molt diferents al llarg de la seva trajectòria. Després hem anat al taller i hem representat de diverses maneres el mateix model, una fruitera.

Ens hem repartit en diferents grups, i cada un ha emprat materials diferents per reproduir aquest model. Així hem experimentat com materials i tècniques diferents proporcionen resultats artístics ben diversos.

Ha estat una experiència molt enriquidora i tot seguit us deixem unes imatges que ho il·lustren.