Inauguració del Pessebre EI i CI

Els més menuts de l’Escola també inauguren el seu pessebre, fet de fang i molsa, com marca la tradició.

image_print

Els nens i nenes d’ Educació Infantil i del Cicle Inicial s’han reunit avui davant del Pessebre que han elaborat  entre tots.

Enguany havien treballat el significat dels mots DIÀLEG –  ESCOLTA – RESPECTE. Mots com: “ens abracem”, “ens estimem”, “fem petons”,  …  s’han sentit enmig de l’harmonia de les melodies nadalenques que han omplert l’espai del vestíbul Picasso i que brollaven tendrament dels infants.

Nadal, festa de bons propòsits i intencions; quedem-nos amb aquests pensaments seus: “No n’hi ha prou amb escoltar-se a si mateix; escoltar els altres és molt important per aprendre”.” Tots som diferents i no pensem igual. És important parlar i escoltar els altres i saber arribar a un acord”.

A continuació,  cada nivell  d’Infantil ha recitat el  seu poema de Nadal que han estat preparant aquests dies amb molta il·lusió  .

Els més grans de l’acte, els nens i nenes de 1r i 2n, ens han ofert uns poemes en diferents llengües: català, castellà, i fins i tot un en  anglès.

l’esdeveniment ha acabat amb unes emotives paraules de la Sra. Berta de Mas que enguany és el darrer curs que és amb nosaltres.

Tant de bo que  cada Nadal tornéssim a renéixer amb l’esperit lliure i innocent com el dels nostres infants.

Bones festes!

20151216 Pessebre_1 DSC_0043

20151216 Pessebre_2 DSC_0051

20151216 Pessebre_3 DSC_0058