Blue-Bots a Primària

Introduïm la Robòtica a Cicle Inicial, jugant amb els Blue-Bots

image_print

Aquest curs hem començat a utilitzar els Blue-Bots a 1r de Primària. Les primeres sessions van ser d’experimentació lliure, els va encantar veure com el robot executava les ordres que ells li havien donat. Una vegada s’havien familiaritzat amb les seqüències de moviments que podien fer amb els robots, van construir diferents recorreguts on calculaven distàncies i girs, per poder treballar lateralitat i situació en l’espai. Les darreres sessions van treballar la competència matemàtica a partir del dòmino de sumes amb els desplaçaments dels Blue-Bots. La motivació, alegria i il·lusió són presents en totes les sessions, i els nens esperen l’arribada de les abelles amb un gran somriure, que és el més important.