Els Pastorets de Josep Mª Folch i Torres

Les tradicions formen part del Projecte Educatiu de la nostra Escola.

image_print

De nou en Lluquet i en Rovelló ens han visitat a l’Escola i amb les seves trifulgues han posat  en escena l’obra dels “Pastorets o l’adveniment de l’Infant Jesús” de Josep Mª Folch i Torres.

Després d’un treball exhaustiu i fabulós de dicció, entonació i memorització a càrrec dels tutors de 5è, les noies i nois de Nausica i Vilamar ens han  donat tota una lliçó de dramatúrgia, interpretant de manera fantàstica l’obra.

Aquest treball però és el recull de l’esforç col·lectiu de l’equip de mestres, tot ajudant a cercar i cosir vestuari i atrezzo, pintant els actors, (cada diable lluïa un maquillatge diferent); dels alumnes de Secundària construint els decorats i companys de batxillerat posant-los  i traient-los  en les diferents escenes; de les famílies proporcionant als seus fills la disfressa pertinent al seu paper; i del nostre tècnic de so, llum i efectes especials, antic alumne de l’Escola i artífex que ens “nevés” al  pavelló, fumegessin les “Calderes d’en Pere Botero”, sentíssim l’olor de sofre, cantessin els ocells dins el poliesportiu i un seguit de detalls que han fet  les delícies dels espectadors i actors.

En definitiva, la posada en escena ha estat gràcies a un treball conjunt de tramoistes, coreògrafs, luminotècnics, maquilladors, actors i professors. A tots, moltes gràcies!.

20151221 Pastorets1-DSC_0031

20151221 Pastorets2-DSC_0064

20151221 Pastorets3-DSC_0118