La festa del Tió

Com marca la tradició, el Tió rebrà unes quantes bastonades perquè ompli d’il·lusions les fantasies dels més menuts.

image_print

Des que va arribar, el Tió ha estat molt ben alimentat per tota la mainada d’EI i CI. Ha esmorzat, dinat i berenat. També ha compartit amb els infants algunes celebracions relacionades amb el Nadal i s’hi ha trobat d’allò més bé.

I avui ha tingut la seva festa. Emoció, expectació, il·lusió… són els sentiments que ha provocat aquest personatge.

Entre cançons, somriures i garrotades, els nens i nenes d’Educació Infantil i Cicle Inicial han tornat a la classe carregats de jocs i joguines, així com galets, pollastre, neules i torrons per poder celebrar un bon dinar de Nadal a l’Escola.

-“Moltes gràcies tió! I fins l’any que ve!” –han dit, mentre li han llançat un fort petó…

20151221 tio1-DSC_0028

20151221 tio0+2-DSC_0045

20151221 tio3DSC_0021a