Campanya de recollida d’aliments

Encetem una nova col·laboració amb el Banc dels Aliments en una campanya per ajudar els més necessitats.

image_print

El passat dimarts, dia 19 de gener, va tenir lloc la primera activitat de la campanya. Un voluntari del Banc dels Aliments va venir a fer una xerrada sobre les activitats de la Fundació als alumnes de 3r d’ESO. Durant les dues properes setmanes tindrà lloc el recapte, i entre els dies 2 i 4 de febrer es portaran els aliments al centre de distribució del Banc.

La nostra Escola ha tingut una participació important en les dues campanyes anteriors, i som un dels centres que més aporten de tot Catalunya. Enguany esperem que sigui també un èxit i ajudem milers de famílies del nostre entorn que tant ho necessiten.

Hi haurà caixes a diferents punts de l’Escola perquè tothom que ho vulgui pugui participar-hi. Es recomana fer-ho amb aliments en conserva, olis, pasta i arròs, entre d’altres. També es desaconsella portar productes frescos, amb envasos de vidre, o que tinguin una caducitat curta.