3ª Presentació de Càrrecs

La Presentació de Càrrecs és un acte on en posa de relleu la importància i responsabilitat d’una bona actuació.

image_print

Després de la pausa de les vacances nadalenques i amb aires renovats i energia, l’Escola ha emprès de nou les tasques de la Vida Social.

Aquesta vegada ha estat el Color Blau qui ha aconseguit més dècimes, per tant les noies i nois de les classes Canigó i Sant Jordi d’aquest Color han tingut l’oportunitat engrescadora de formar el nou Consell General. La decisió no ha estat fàcil, ja que, en repetir el Color guanyador, s’han presentat  molts candidats que ja havien tingut càrrec. Però com que l’experiència havia estat del tot  positiva, han volgut repetir. Aquest  fet ens reafirma la  il·lusió i interès que tenen els nostres alumnes per  ser membres actius de la nostra comunitat educativa. També han pogut escollir càrrec del Consell Auxiliar els nens i nenes de les classes Llevant i Migjorn.

Finalment , el Consell ha quedat format per:

CAP DEL CONSELL Narcís Martí

CRONISTES I RESPONSABLES DEL CENTRE D’INFORMACIÓ Eduard Cabelo i Martina Garrigós BIBLIOTECÀRIES Clàudia Farrarons, Abril Oltra i Elena Planas

RESPONSABLES DE l’ORDRE I HIGIENE Lucía Berbel i Jana Parra  REPRESENTANT DEL MENJADOR Guillem Mercadé  RESPONSABLES D’ESCACS José Aznar I Daniel Bertran

JARDINERS Ferran Picón i Román Valiente
CONSELL AUXILIAR DELS TRES COLORS

SECRETÀRIA DEL CONSELL AUXILIAR Hugo Costa BIBLIOTECÀRIA Bruno García

RESPONSABLES DE L’ORDRE I HIGIENE Lucía Arriba i Roger Cussó

REPRESENTANT DEL MENJADOR Mariona Juan

L’esdeveniment  s’ha celebrat la tercera setmana  del mes de gener, concretament el dimecres 20 i divendres 22  i ha participat tota la Primària, presentant els Consells de les classes.

Enguany es treballa com a tema transversal del Carnaval, els contes tradicionals, és per això, que tots els nivells,  des d’Infantil fins a 6è de Primària, han escollit una narració diferent i l’han donat a conèixer als seus companys.  Els alumnes  de tercer,  com ambaixadors d’aquesta festa,  han explicat què s’entén com a conte popular i/o tradicional i que amaguen en les seves trames.

A continuació, els Caps Generals de Color han encoratjat a tots els companys a seguir treballant per assolir grans fites i donant a conèixer noves activitats que portaran a terme al llarg d’aquesta avaluació: lliguetes de “pitxi”, Carnaval, Concurs de disfresses,  bústia de suggeriments …

Els animem a treballar de valent i a seguir amb aquest esperit de superació.

20160125 3a_P_carrecs DSC_0063

20160125 3a_P_carrecs DSC_0086

20160125 3a_P_carrecs DSC_0032

20160125 3a_P_carrecs DSC_0020