Visita al MNAC amb Tercer de Primària.

La classe Migjorn i la classe Llevant vam anar de visita al MNAC per veure-hi una selecció d’obres de diferents artistes i reflexionar sobre el que ens transmeten.

image_print

Les classes Migjorn i llevant han fet una visita dinamitzada al MNAC.

L’objectiu ha estat conèixer alguns  dels secrets que s’amaguen darrere d’una pintura, una escultura, un dibuix o un objecte d’ús quotidià com pot ser una cadira, a partir d’una selecció d’obres de les col·leccions dels segles XIX i XX

Un paisatge de Joaquim Mir, una cadira disseny de Gaudí, o un retrat de Ramon Martí Alzina, enter d’altres, han estat el detonant d’un diàleg reflexiu compartit sobre el que ens amaguen les obres d’art, què ens transmeten els artistes i què ens emociona d’elles.

Recórrer les sales del MNAC i veure la gran quantitat i diversitat d’obres ha fet que molts del nois i noies expressessin el desig de tornar-hi ben aviat. Des del Departament d’Expressió de l’escola els animem a fer-ho.