CONTINUEM AMB LA RECOLLIDA DE TAPS

Després del gran èxit amb la recollida solidària de taps per al drac de Sant Jordi, aquesta campanya continua vigent.

image_print

Després del gran èxit amb la recollida solidària de taps per al drac de Sant Jordi, els alumnes de l’optativa de Mobilitza’t (2n d’ESO) us informem que aquesta campanya continua vigent.

Des d’ara, col·laborarem amb l’ONG de Badalona “Amics d’en Biel” , associació sense ànim de lucre dedicada al suport de nens discapacitats físiquess i psíquiques . L’objectiu d’aquesta associació és el de desenvolupar projectes d’àmbit social infantil mitjançant la recollida de taps i altres actes benèfics .

Així doncs, per tal de seguir essent solidaris i sostenibles, quan entreu a l’Escola podreu depositar els taps al contenidor que trobareu al Punt Verd del vestíbul Picasso, directament al contenidor senyaltitzat amb el logotip de l’associació. No caldrà portar-los a la classe.

Estem segurs que aquesta segona etapa de recollida serà tot un èxit i us agraïm per avançat la vostra implicació en tots els projectes solidaris de l’escola.

Mobilitzeu-vos!