Constitució del Consell de Govern de Secundària

Avui dijous 3 de març s’ha constituït el Consell de Govern de Secundària.

image_print

El Consell està format per un representant de cada color d’entre els alumnes de primer i segon d’ESO, un de cada color d’entre els alumnes de tercer i quart d’ESO, un de cada color d’entre els alumnes de batxillerat i els representants dels alumnes al Consell Escolar.

Els alumnes elegits són: Abril Rodríguez Torres, Patrícia Jaques, Martina Cormant, Joana Gili, Marc Chopo, Clàudia Janó, Marta Gutiérrez, Mateu Font, Eva Jou, Roger Nolis, Mar Bermúdez, Sílvia Gràcia i Sara Tamames.

El Consell de Govern es reunirà setmanalment amb la Coordinació de Secundària i/o la Direcció i tractarà temes d’interès dels alumnes i l’Escola, participant-ne en el seu Govern amb funcions consultives i executives.

S’anirà informant dels acords presos.