Compartim una setmana amb l’equip de patinatge.

image_print

Aquesta setmana compartim uns dies amb els nens i nenes de l’Escola que realitzen patinatge. Activitat que es dur a terme els dimarts i dijous de 16:30h a 18:30h a la pista de l’Hort amb la Maria Atzet com entrenadora i la Marta Domènech com a monitora.

Patinatge

El nostre projecte és una activitat pensada per a que els participants aprenguin a moure’s amb un medi nou per ells: els patins. Creiem que l’aprenentatge del patinatge és per tota la vida.  Plantegem aquesta activitat d’una manera molt clara, directa i planera sense grans tecnicismes i sense marcar-nos objectius impossibles.

 

Patinatge

 

Utilitzem un mètode actiu basant-nos en el joc com a mitjà, on el participant es guia en base a la tasca a realitzar, i davant de cada situació aporta les seves pròpies solucions, les seves respostes personals, activant així aspectes com l’afectivitat, l’emotivitat, estimula la imaginació i la creativitat, alliberant alhora energia i agressivitat.

Patinatge