Un partit especial.

image_print

Aquest divendres el juvenil B entrenat pel Salva Rodríguez i Campió de Barcelona de la passada temporada, disputarà aquesta jornada un partit especial , s’enfrontaran a les 20:00h a Esplugues les dues Escoles  de la Fundació Escoles Garbí catalogat com un dels grans derbis del Consell de l’Esport Escolar. Qui guanyi marcarà la diferència, es distanciarà mínimament del seu perseguidor i es permetrà dependre de si mateix durant la resta de la lliga, ja que Institució Garbí Pere Vergés de Badalona es situa líder amb 10 punts i Institució Garbí Pere Vergés d’Esplugues està segon amb 9 punts.

Juvenil B

Juvenil B

L’any passat va ser una gran temporada per el nostre equip de l’Escola, encara que aquest any al passar a ser juvenil serà més difícil ja que han passat a ser els petits de 1er. any, però amb il·lusió, treball i esperit competitiu, estant fent una temporada més que digna amb un balanç de 10 victòries, 1 empat i 1 derrota.

Campions de Barcelona 2014-2015.