2a LECTURA DE CRÒNIQUES

Els nostres alumnes escriuen la història real que ens identifica com a Escola seguidora de la proposta pedagògica del senyor Pere Vergés

image_print

S’acaba el 2n trimestre immers ja en la primavera, l’estació del despertar de la natura, l’eclosió de les flors que dormides esperen els primers rajos de calor per esclatar en una catifa de mil colors. L’anar i venir de les majestuoses orenetes que amb la seva cridòria ens anuncien que s’acaben les tardes llargues i fosques de l’hivern per donar pas a la calidesa del bon temps.

També així els alumnes, instal·lats a la façana de l’Escola, han participat d’un dels actes més esperats: la Lectura de Cròniques, esdeveniment que també ens assenyala que el trimestre finalitza. Un recull d’ escrits que són una eina fonamental que contribueix a la capacitat d’anàlisi i esperit crític dels escolars, perquè han de fonamentar i verbalitzar les  seves opinions sobre els fets quotidians de l’Escola.

Un rere altre, tant els cronistes com els presentadors dels escrits han anat desgranant aquells successos que els han colpit més, tot posant negre sobre blanc les experiències viscudes.

I aquesta vegada hi ha hagut novetats. La participació de cronistes ha augmentat i han fet acte de presència dos alumnes de Secundària, l’Andrea Safont-Tria i l’Aleix Milian , que tot recordant vells temps, han llegit les seves cròniques, testimonis d’un passat enyorat.

La història de l’Escola es va gravant mica en mica en l’imaginari de tots els que en formem part de manera que ens la fem, cada vegada, més nostra.

20160316 2a Lectura de Croniques DSC_0022

20160316 2a Lectura de Croniques DSC_0032

20160316 2a Lectura de Croniques DSC_0054

20160316 2a Lectura de Croniques DSC_0055