Compartim una setmana amb l’equip Preinfantil Femení de Bàsquet.

image_print

Compartim una setmana amb l’equip Preinfantil de Bàsquet, equip que disputa la lliga del Consell Escolar en el Grup 1 de la Segona Fase. L’equip entrenat per  Josep Mª Guzmán entrenen a l’Escola els dilluns i dimecres de 16:30 a 18:30. Els partits a l’Escola es juguen els divendres a les 19:30h i els partits com a visitant es poden jugar els divendres a la tarda o dissabte al matí.

preinfantilPreinfantil Bàsquet

Mitjançant metodologies pedagògiques adaptades a l’esport, es pretén que cada nen o nena desenvolupi les seves habilitats motrius bàsiques i que, per sobre de tot, disfruti practicant un esport com és el bàsquet. Una de les eines més utilitzades és el joc. Amb adaptacions relacionades amb el bàsquet, cada joc està pensat perquè el nen o nena aprengui i millori els diferents aspectes que l’ajudaran a controlar millor el seu cos, a conèixe’s a si mateix i a poder progressar en l’aspecte motriu.

DSC_1602DSC_1604