CINEMA MUT & DJ’S

Us proposem una nova manera d’aproximar-se al cinema expressionista alemany, de la mà dels DJ’s de l’escena musical més actual.

image_print

El cinema expressionista alemany és una de les grans fites del setè art: films com Metropolis (Fritz Lang, 1927), Das Kabinett des Dr Caligari (Robert Wiene, 1919) o Die Büchse der Pandora (Georg Pabst, 1929) són cintes ineludibles per als cinèfils… però probablement resultin avorrits per a l’espectador poc acostumat a veure cinema mut. Per aquest motiu la Filmoteca de Catalunya ha contactat amb alguns dels més famosos DJ’s de l’escena musical barcelonina (DJ Zero, DJ Undo, DJ Kosmos…), i els ha demanat que posin música (en directe!) a aquests films clàssics.

Si us interessa, podreu assistir a la representació de Nosferatu (Murnau, 1922) el 15 d’abril; de Faust (Murnau, 1926) el 15 de maig; o de Der Golem (Paul Wegener, 1920), el 17 de juny.

Podeu consultar amb detall horaris, lloc i preus de cada representació-concert a http://www.filmoteca.cat/web/actualitat/noticies/cinema-mut-djs-sis-sessions-dedicades-a-lexpressionisme-alemany-amb

20160406 CINEMA MUTcaligari