ACTIVITATS A L’ENTORN DE SANT JORDI

Com marca la tradició no hi ha festa de “Sant Jordi” sense llegenda, d’aquí que els nens de les classes de primer de Primària l’hagin representada per als més menuts de l’Escola.

image_print

Tant dimarts com divendres d’aquesta setmana, les nenes i nens de les classes Santa Cecília i Sant Nicolau s’han convertit per una estona en actors i “músics” dels personatges de la famosa llegenda.

Mentre uns narraven la història, treballant l’expressió oral, d’altres feien sonar instruments de percussió, tot relacionant els tons d’aquests amb les veus dels protagonistes. I així escoltàvem el dringar dels picarols mentre corrien les ovelles escapolint-se del feroç drac, o la campana greu quan parlava el senyor rei, molt amoïnat pel desafortunat futur de la seva filla.

Però com totes les llegendes, que tenen una petita part de veritat i molt de fantasia, s’acaba bé. I així és com ha finalitzat aquesta representació, tant públic com actors cantant a l’uníson la cançó de “Sant Jordi”.

De nou, titelles, instruments musicals, veus, coreografies… Tots fusionats han estat capaços d’emocionar, il·lusionar, valorar l’esforç, millorar la dicció… tot actuant en públic i fent sentir el plaer de compartir la feina ben feta amb altri.

20160425 Sant Jordi 1r_0023

20160425 Sant Jordi 1r_0032

20160425 Sant Jordi 1r_0041

20160425 Sant Jordi 1r_0027