EL SENYOR DELS ANELLS: LA MARATÓ

Sou dels que van fruir amb la lectura de la trilogia de J. R. R. Tolkien? Us va agradar l’adaptació cinematogràfica que en Peter Jackson va fer d’El senyor dels anells? O potser us vàreu quedar amb les ganes de veure-la? En qualsevol dels tres casos, aquesta recomanació és per vosaltres.

image_print

Darrere el nom de Phenomena hi ha una colla d’amants del cinema que, des de l’any 2014, programen quasi a diari clàssics antics que projecten en una immensa pantalla d’una sala equipada –veieu http://www.phenomena-experience.com/sala.html – amb tecnologia punta.

D’ells ha sortit la idea de fer una marató cinematogràfica de la trilogia que va filmar en Jackson basant-se en l’obra de Tolkien El senyor dels anells.

La projecció serà el dilluns 16 de maig –dia festiu-, a partir de les 14:00. El preu, molt econòmic -15 €- per a un total de… més de 9 hores de cinema!

Oi que és una bona opció per passar una tarda de festa?

Si us interessa, trobareu més informació a

http://www.phenomena-experience.com/evento/341/.html

20160426 El senyor dels anells1