REUTILITZ_ART A L’ESCOLA

En aquesta nova edició del Reutilitz-art a l’Escola hi han participat més de 70 nois i noies mostrant la seva capacitat per reinventar emprant materials de rebuig.

image_print

Robots, edificis, vehicles, sabates, animals, estoigs, volcans explosius, ciutats, flors,….tota mena d’invents han guarnit el vestíbul Picasso i recepció.

Enguany els objectius que ens plantejàvem eren tres:

El primer, sensibilitzar els nois de l’Escola de la quantitat de residus que generem que poden ser vistos com a recurs Reutilitz_art, ha estat assolit i ho hem pogut constatar amb la gran participació de treballs i les seves presentacions a l’hora del menjador. Els treballs han anat arribant i essent exposats de forma esgraonada al llarg de tres mesos mostrant una gran varietat de materials i idees.

El segon, que fossin els mateixos nois de l’escola els encarregats de gestionar les accions necessàries per dur a terme el projecte, s’ha fet realitat de la mà dels alumnes de la classe Sinera, tercer d’ESO, qui han fet de curadors de l’exposició de treballs.

El tercer, que les accions rebessin la difusió interna i externa necessària per donar a conèixer el projecte, ha estat assolit mitjançant les campanyes dels mateixos nois de la classe Sinera, les presentacions al menjador i les notícies al web.

Volem agrair a les famílies que han fet reutlitz-arts a casa, dedicant temps a pensar, buscar, remenar i sensibilitzar els seus fills i filles sobre la importància de ser respectuosos i allargar la vida útil dels materials.