MONTSERRAT DE LA MÀ DELS ESCOLANETS!

Els alumnes de segon de Primària visiten Montserrat.

image_print

El dimarts 26 d’abril, els alumnes de 2n d’EP de les classes La Conreria i Roserar vam visitar Montserrat. Després del treball previ des de l’àrea de música i d’altres, que els van fer coneixedors de les llegendes, dels noms dels diferents pics de la muntanya, dels edificis que hi ha i d’un mitjà de transport tan característic com és el cremallera, els alumnes vam poder visitar tots els espais emblemàtics de la muntanya. Primerament, des de l’autocar ja van poder veure i reconèixer alguns cims de la muntanya. En arribar, vam començar una petita excursió pel camí dels Degotalls. Vam poder veure el monument a Jacint Verdaguer, autor del Virolai, les plaques de les diferents agrupacions de sardanes, i fins i tot, vam tenir la sort de trobar-nos amb un grup de quart de primària de l’Escolania. Vam poder conversar amb ells i ens van regalar una petita cantada en directe.

Quin moment tan especial! Vam continuar la nostra visita entrant a les instal·lacions de l’Escolania. Vam veure on assagen, on estudien, on mengen, on dormen i on passen les estones d’esbarjo. A continuació, vam entrar al monestir i els vam escoltar cantar el Virolai. Abans de dinar, els caps de color de les classes van posar una espelma per a cada color, per representar tots els nens i nenes de l’Escola.

Finalment, a l’Escola, vam tastar l’apreciat mató!