Presentació del conte “El camí de plata”

image_print

Els nostres companys Blanca Canonge i Miquel Pescador s’han immers conjuntament en el món dels contes per crear “El camí de plata”. Un projecte que sorgeix de la creació literària d’una obra que la Blanca va presentar quan  tan sols era una nena a un concurs literari i que la Margarida Canonge anima a editar anys després.

La Blanca i el Miquel han explicat als nens i nenes de cicle inicial i mitjà quin és el procés de creació i edició d’un conte i de com, a partir del detall més subtil, un rastre de bava de cargol, en pot sorgir una història bella i emotiva, on es fan palesos l’esperit d’esforç i la generositat del protagonista. Les il·lustracions completen l’obra i evidencien la delicadesa de l’esperit del conte.

Moltes gràcies per fer-nos gaudir d’aquesta estona!

 

????????????????????????????????????

????????????????????????????????????

????????????????????????????????????

????????????????????????????????????

????????????????????????????????????

????????????????????????????????????