Avui a la biblioteca recomanem ….

image_print

L’Ava Lavender neix en un hospital de Seattle amb un tret que la ciència no havia vist encara. Neix amb ales, ales d’ocell. Fins aleshores, mai cap ésser humà no havia nascut amb el membre d’una au ni de cap altra bèstia, i tot i que el cas és del tot inusual, els metges tenen clara una cosa: no poden separar la nena de les ales.

Ava Lavender és un personatge molt peculiar. Ja no només per haver nascut amb ales sinó per la història familiar que té a l’esquena. A través de la seva narració anem coneixent com va començar, en un poble de França, quan el seu besavi va decidir començar una nova vida a Manhattan amb la seva dona i els seus tres fills. A partir d’aquí va narrant com la família s’adapta a la seva nova vida, com la seva àvia Emillienne decideix no estimar mai més, com la seva mare Viviane roman quinze anys sense sortir de casa, com ella va néixer amb ales i tothom creia que era un àngel.

Teniu davant una història per anar descobrint capítol a capítol, deixant-vos hipnotitzar pels seus  fascinants avantpassats fins al moment del naixement de l’Ava. A partir d’aquí, i coneixent la vida de la seva mare i àvia ens fem a la idea que la vida de l’Ava seguirà envoltada d’aquesta màgia tan peculiar que caracteritza la seva família.

El teniu disponible a la Biblioteca !!!

Book Trailer