Concurs VIDEOMAT 2016

Per segon any consecutiu hem participat en el Concurs VIDEOMAT i en aquesta ocasió els alumnes de 4t de Primària de les classes de Montseny i Mireia han guanyat el premi especial de la seva categoría.

image_print

Aquest concurs pretén que els alumnes treballin una aplicació a la seva vida quotidiana d’aspectes treballats en l’assignatura de Matemàtiques. En aquest vídeo guanyador els nostres alumnes treballaven de manera competencial quin seria els nombre d’alumnes podran dinar amb la collita de faves de l’escola explicant tot el procés de plantat, cura de les plantes, recol·lecció i finalment, la preparació del plat.

Els convidem a veure el vídeo a la Web www.videomat.cat i els mantindrem informats de l’entrega de premis que tindrà lloc el divendres dia 20 a les 17 hores a ICE (Institut d’Estudis Catalans).

“Quants alumnes podran dinar amb la collita de la plantació de faveres del nostre hort?”

Tot l’esforç fet pels nostres alumnes i la gran tasca orientadora dels seus professors/es per elaborar els vídeos de contingut matemàtic que vàrem presentar al concurs han obtingut premi.

Moltes felicitats a tots els alumnes que varen participar en el concurs i molt especialment als alumnes de les classes de Montseny i Mireia pel reconeixement obtingut.