CONCURS DE DIBUIXOS MATEMÀTICS

Aquest curs, amb l’objectiu de fomentar la creativitat matemàtica i potenciar el desenvolupament de les competències matemàtiques en els més petits de les nostres aules, hem participat per primera vegada al Concurs de Dibuixos Matemàtics que organitza l’ABEAM, adreçat als alumnes d’Educació Infantil i Educació Primària (fins a 5è).

image_print

En aquest concurs hem buscat que els nostres alumnes facin un dibuix amb un tema o un rerefons matemàtic, si hi ha intenció per part del petit l’artista que així sigui. Ha estat tan important el contingut matemàtic com el joc matemàtic que els nostres joves artistes han fet a través del dibuix.

Cal felicitar tots els participants pels excel·lents treballs realitzats, que ens van fer molt difícil la tria dels seleccionats per al concurs. Però a més cal felicitar-nos perquè un dels treballs enviats, en concret el de 4t de Primària, va ser el guanyador de la seva categoria de Catalunya.

L’acte final i entrega d’obsequis d’aquesta 4a edició del Concurs de Dibuixos Matemàtics d’ABEAM es va realitzar a les 18.30 h. del passat dijous dia 12 de maig (Dia Escolar de les Matemàtiques) de 2016 al CITILAB de Cornellà. I allà el nostre alumne Unai Díaz va rebre el premi com a guanyador amb un diploma que incorporava el seu dibuix.

Moltes felicitats i a continuar treballant com fins ara.

20160523 concurs fotograficIMG_4173