Campions!

image_print

Durant el cap de setmana passat (11-12 de juny), dos equips de la nostra Escola han disputat les seves respectives finals de lliga on es jugaven ser campions de Barcelona. Les dues modalitats que arribaven a les finals van ser; l’equip infantil de futbol 5 i l’equip aleví de bàsquet.

Infantil Futbol 5.

Partit d’infart del nostre infantil on després d’anar perdent 1-3 a la mitja part, van aconseguir empatar el partit i anar a la pròrroga.

Després de l’esforç dels nostres jugadors per empatar el partit, durant la pròrroga van aconseguir el gol de la victòria a falta de 30 segons.

Resultat final: Garbí Pere Vergés Badalona (4) vs Padre Damián (3)Aquest equip ha aconseguit superar els dos últims partits amb un marcador desfavorable, però amb l’esperit de superació, treball en equip i sobretot escoltar i fer cas a les indicacions de l’entrenador Gerard Poch han aconseguit proclamar-se CAMPIONS DE BARCELONA!!!!

Enhorabona a tots!

IMG_3069

Aleví Bàsquet.

El partit disputat a la tarda del dissabte al pavelló de la Mar Bella enfrontava a les nostres noies contra l’equip Sagrat Cor de Barcelona.

El partit va començar molt ajustat, on es veia que els dos equips estaven molt concentrades per guanyar la Final. Però a partir del 3r quart les nostres noies van accelerar el ritme i amb les indicacions de la seva entrenadora Clàudia Martos van començar a treure una avantatge còmode fins arribar al 5è quart amb el partit controlat.

Al final les noies es van proclamar Campiones de Barcelona al derrotar a Sagrat Cor per un marcador de 71-32.

Aquest equip, ja es va quedar a les portes del Campionat de Barcelona al perdre la Final, aquest any gràcies al treball diari, la constància i el sacrifici han aconseguit aquest Campionat.

Enhorabona a totes!

IMG_3070