Avui hem inaugurat la “I Exposició d’Arts Plàstiques” a l’Escola

Els alumnes han mostrat les obres artístiques realitzades durant el curs en un entorn molt agradable i privilegiat, la sala principal de l’edifici noble.

image_print

El Taller d’Arts Plàstiques va adreçat a tots aquells alumnes que gaudeixen amb l’expressió plàstica i artística i volen millorar la seva creativitat i la seva habilitat gràfica. Cada alumne proposa l’obra que vol fer per aprendre i la professora María José Lozano el guia en aquest procés segons el seu estil, nivell, personalitat, necessitats i interessos.
A l’exposició hi podreu veure obres realitzades per les alumnes Laia Pujol-Busquets, Elisabet Gomis, Marina Sabater i Júlia Campalans, de 3r i 4t d’ESO, amb diverses tècniques com el grafit, carbó, pintura acrílica, aquarel·la, tècniques mitxtes, tinta, etc…
Esteu convidats a visitar l’exposició fins a final de curs, i recordeu que si us agrada la creació artística, el proper curs tornarem a fer el taller d’Art.”