Dia Mundial del Medi Ambient a l’escola

L’Ajuntament i les escoles verdes de Badalona hem celebrat el Dia Internacional del Medi Ambient amb l’acte simbòlic “Els nostres desitjos arriben lluny”.

image_print

Les 14 escoles verdes de Badalona hem instal·lat l’arbre dels desitjos i compromisos al  vestíbul de l’edifici municipal El Viver

El dilluns dilluns 6 de juny, l’Ajuntament i la Xarxa d’Escoles de Badalona per a la Sostenibilitat (XES-Bdn), hem celebrat el Dia Internacional del Medi Ambient amb l’acte simbòlic “Els nostres desitjos arriben lluny”. En aquesta acció  els alumnes dels 14 centres que formen part de la XES-Bdn hi han penjat desitjos en forma de fulla envers a la millora del medi ambient i la sostenibilitat.

El regidor de l’Àmbit Badalona Pròspera i Sostenible, Àlex Mañas, ha fet recepció d’aquests desitjos donant-ne resposta a la sala de premsa.

També, durant l’acte de celebració, s’ha fet el  lliurament dels premis del concurs de dibuix que es va convocar per tal de triar el logotip de la XES-Bdn i on van participar alumnes dels centres educatius que hi pertanyen. El disseny triat com a logotip de la XES_Bdn ha estat el de la Maria Aznar, de la classe Camins. Així doncs, el seu logotip serà la imatge de totes les escoles verdes de Badalona. Podreu gaudir del disseny durant uns dies a l’entrada de l’Escola. La felicitem i felicitem tots els nois i noies que fan l’escola més verda cada dia.

Del dia 6 al 17 de juny, al mateix vestíbul del Viver es trobarà l’arbre dels desitjos acompanyat d’una selecció dels millors dibuixos que es van presentar al concurs. A partir del 20 juny, tant l’arbre com l’exposició es traslladaran a l’Escola del Mar on també es podrà visitar. Us animem a visitar l’exposició i gaudir de l’arbre dels desitjos i els dissenys  del concurs.