Padrins i fillols s’acomiaden dinant junts !!

Avui als jardins de l’Escola hem celebrat un acte molt emotiu: els fillols, nens de primer, s’han acomiadat dels seus padrins de lectura, nens de 6è.

image_print

Grans i petits han pogut dinar junts. El menú ha estat especial: “burguer” amb patates fregides, i com a colofó d’un dia tan especial, s’ha fet entrega d’uns obsequis molt simbòlics.

Els nens de Sta. Cecilia i Sant Nicolau han escrit unes dedicatòries d’agraïment i les han il·lustrat amb molt d’amor per aquests nois grans que els han ajudat i acompanyat en una aventura tan important com és la d’aprendre a llegir.

Els seus padrins, a canvi, s’han retrobat amb llibres que llegien a l’edat dels seus fillols i n’han triat un d’especial per regalar-los-els.

Junts han passat estones divertides i han fet de germans grans i petits quan es veien pels passadissos i racons de l’escola mostrant el seu afecte amb petons i abraçades.

El resum que ens fan és el d’una experiència inoblidable que els ha marcat per sempre. No deixaran de retrobar-se per l’escola i tenir un gest de complicitat entre ells independentment dels cursos que vagin passant.