Internet segura

El passat dia 8 de juny el alumnes formadors d’Intermet Segura de 1r ESO hem anat a l’Escola dels Mossos d’Esquadra de Sabadell.

image_print

Per començar ens han fet sortir a l’escenari i ens han donat uns diplomes per la participació en el curs de formació de com usar internet, els problemes que podem causar o que ens podem trobar i així poder explicar-ho als nostres companys de 6è de primària i de primer d’ESO.

En acabar el descans ens han explicat la feina de cadascun dels cossos: trànsit, intervenció criminal, antiexplosius, gossos ensinistrats i policia científica. Per això ens han ensenyat els cotxes que porten el control d’alcoholèmia, seguidament les armes i les armadures d’avui en dia i les antigues, ens han ensenyat el gossos que saben identificar la droga, els bitllets i les persones, tant mortes com vives. Cap a les 13:30 hem vist una pel·lícula on s’explicava com treballen als laboratoris químics, científics i biològics sobre els crims i on avaluen les proves trobades com empremtes dactilars, els cabells, etc.