Intercanvi Wertingen – Alemanya

El Departament de Llengües Estrangeres organitza aquest intercanvi amb l’escola Gymnasium Wertingen des de fa 15 anys, i ofereix als alumnes la possibilitat de conviure amb famílies dels respectius països, conèixer la seva cultura i costums, i alhora practicar l’idioma.

image_print

Els alumnes de 4t d’ESO que han cursat l’optativa d’alemany a la nostra Escola van realitzar del 14 al 20 de juny una estada d’intercanvi amb l’institut Gymnasium Wertingen a la regió alemanya de Baviera.

Durant els 7 dies que va durar l’experiència, els nostres alumnes van fer entre altres activitats, una sortida a Augsburg, la tercera ciutat més antiga de Alemanya. També van anar a Obersdorf, la població més al sud del país, situada al vessant septentrional dels Alps. Allà van agafar un telefèric i a 1.400 metres van fer una bona caminada entre boscos i animals de pastura.

Va haver-hi temps també per visitar Munic, la capital de la regió: durant el matí van visitar la Torre Olympia i van poder gaudir d’una panoràmica de la ciutat a 190 metres d’altura. I van aprofitar la tarda per dinar i anar de compres al centre de la ciutat abans d’ acomiadar-se dels alumnes alemanys i agafar el vol de tornada a casa.

20160627 cronica alemanya 3

20160627 cronica alemanya 1