Primeres presentacions de Càrrecs

La setmana passada van tenir lloc les primeres Presentacions de Càrrecs d’enguany.

image_print

Vam presentar el Consell General, format per alumnes de 6è de Primària amb moltes ganes d’iniciar la primera actuació i també el Consell Auxiliar, on els nens i nenes de 3rP van mostrar-se amb molt bona predisposició envers el càrrec. L’acte va ser molt emocionant ja que vam poder conèixer els primers Consells d’aquest curs. També vam donar la benvinguda a l’etapa als més petits, els nens i nenes de 1r de Primària, i tot seguit, vam presentar els càrrecs de cada classe. Finalment vam fer un recorregut de tots els cursos i vam poder compartir algunes de les experiències que viurem a l’Escola aquest any. Vam acabar l’acte amb molta il·lusió per encetar aquest nou curs.

20160921 Primeres Presentacions de carrecs 1

Consell General format per nens i nenes de 6è de Primària.

20160921 Primeres Presentacions de carrecs 2

Consell Auxiliar format per nens i nenes de 3r de Primària.

20160921 Primeres Presentacions de carrecs 3

Coneixem els més petits, els nens i nenes de 1r de Primària.