Renoi, quin mercat!

El dimarts 27 de setembre els alumnes de segon de Primària de les classes La Conreria i Roserar van visitar el Mercat de la Concepció de Barcelona.

image_print

Amb l’ajuda de la Pilar, la directora del mercat, van anar descobrint totes les parades i els productes alimentaris que el mercat ofereix: van comptar fins a set tipus diferents de tomàquets a la fruiteria; els van ensenyar un xai sencer per veure d’on surten les costelles que es mengen fetes a la brasa; van observar les diferències entre el peix conservat en sal i el fresc acabat de pescar; van aprendre quines són les quatre parts d’un ou i fins i tot van poder fer una compra a la floristeria després de prendre un deliciós suc de taronja.

Va ser una experiència molt especial i enriquidora!

20161010-mercat-concepcio-2

20161010-mercat-concepcio-4

20161010-mercat-concepcio-5

20161010-mercat-concepcio-3