Sortida de tutoria de 2n d’ESO a La Conreria

El dijous 22 de setembre els alumnes de les classes Camins i Gaia vam pujar caminant a la casa de colònies La Conreria.

image_print

Un cop allà, durant part del matí i la tarda, vam realitzar diversos jocs col·laboratius que ens van ajudar a conèixer-nos millor nosaltres mateixos i els nostres companys.

La nit de dijous vam veure la pel·lícula Moonrise Kingdom, de Wes Anderson, en què els protagonistes, dos adolescents que se senten incompresos i exclosos de l’ambient on viuen, decideixen fugir junts i sobreviure al bosc.

Finalment, abans de tornar, el divendres 23 al matí, vam tenir l’oportunitat de gaudir de l’obra de teatre “#Like_unfollow”. En aquest espectacle teatral els alumnes, amb els dos protagonistes i durant el debat que vam fer en acabar l’obra, van reflexionar sobre els perills que poden arribar a suposar les xarxes socials.

Van ser dos dies molt intensos durant els qualsvam conviure i en vam aprendre molt els uns dels altres.

20161009-sortida-tutoria-2n-img_2093-3