El professor Carlos García ponent al Saló SIMO Educació

El professor i cap de departament de tecnologia de l’Escola oferirà la ponència Implantació de la robòtica al currículum de l’ESO

image_print

El SIMO és el Saló de Tecnologia adreçat a l’educació. Aquest any es celebrarà a Madrid i durant 3 dies, diferents professionals de la pedagogia i les noves tecnologies presentaran els seus projectes davant de més de 100.000 docents acreditats.

En aquesta edició, el professor de la nostra escola i cap del departament de Tecnologia, el senyor Carlos García, oferirà la ponència Implantació de la robòtica al currículum de l’ESO. Un projecte que mostra el procés d’implementació de la robòtica i les taules digitals dins del temari curricular de l’Educació Secundària Obligatòria.

Podeu trobar més informació sobre el Saló aquí