Els alumnes de Cultura Audiovisual visiten les exposicions fotogràfiques actuals

Els alumnes de Cultura Audiovisual de 1r de batxillerat visiten l’exposició
de Philippe Halsman Sorprèn-me! al CaixaFòrum i la de “Marianne Breslauer” al MNAC.

image_print

Avui els alumnes de Cultura Audiovisual de 1r de batxillerat, hem realitzat la visita comentada al CaixaFòrum sobre l’exposició Philippe Halsman Sorprèn-me!.
L’exposició comptava amb una selecció de més de 300 fotografies de Philippe Halsman, considerat un dels fotògrafs més importants del segle XX, reconegut per les seves 101 portades de la revista LIFE, i també per l’extensa col·laboració que va tenir amb Salvador Dalí i les fotografies realitzades de Marilyn Monroe o Albert Einstein.
L’exposició es divideix en quatre seccions, on es presenta una gran diversitat de temes com ara retrats, moda, posades en escena i publicacions, on destaca especialment el seu performance fotogràfic anomenat jumpology, que consistia a fotografiar persones famoses saltant.Més tard hem visitat l’exposició sobre fotografies de Marianne Breslauer al MNAC.
Breslauer va pertànyer a una generació de dones fotògrafes que van saber aprofitar les llibertats que els va brindar la República de Weimar. La seva obra és un exemple de l’anomenada «nova fotografia» i es troba en importants col·leccions. A part de les visites comentades i lliures, els alumnes han realitzat tasques de lectura d’imatges a partir dels continguts treballats a la materia.

20161103-exposicio-foto-btx-1

20161103-exposicio-foto-btx-2

20161103-exposicio-foto-btx-3

20161103-exposicio-foto-btx-4

20161103-exposicio-foto-btx-5