La Castanyada a l’Escola

El passat dijous 27 vam celebrar la Castanyada a l’Escola. Tots els nens i nenes, des de I3 fins a 6è de Primària, van sortir als Jardins per gaudir d’un berenar molt especial.

image_print

Van menjar els panellets d’ametlla, de pinyons, de coco, de xocolata… que havien elaborat els alumnes d’EI, 1r i 2n d’EP. També vam poder gaudir d’autèntiques meravelles culinàries de part dels nens i nenes a partir de 3r, que van portar els panellets elaborats per ells mateixos a casa. Hi havia unes  creacions ben originals, com un cub que representava l’Escrutini dels Caps Generals de Color.

Els Caps i Sotscaps generals de Color van ser els encarregats de conduir  l’acte i van portar les castanyes torrades per oferir-les als assistents. I  els alumnes de 2n de Primària, vestits de catalans i catalanes, van obsequiar a tot el públic amb  el ball de la Castanya acompanyats per instruments de percussió que van fer sonar els nens i nenes de 1r de Primària.

Els més grans, de 3r a 6è, no van voler perdre’s la celebració, i es van afegir a la festa cantant i ballant, i  després, van acabar berenant tots plegats.

Com cada any van gaudir d’aquesta celebració tan  entranyable que ens apropa a les nostres tradicions.