Vine i t’ensenyem la nostra Escola!

Propera reunió informativa 5 d’abril a les 18h

image_pdfimage_print

Preinscripció 2018-19. Reunions informatives de nou ingrés

Les reunions informatives les realitzarem en les següents dates:

Educació Infantil

Dijous 5 d’abril de 2018 a les 18h

El dissabte 7 d’abril obrirem per a les famílies de nou ingrés que desitgin conèixer l’Escola, amb l’horari de 10:30 a 12h.

 

Si estan interessats a rebre informació de l’Escola Garbí Pere Vergés de Badalona poden trucar a Secretaria al telèfon 93.395.43.11 o enviar-nos aquest formulari i ens posarem en contacte amb vostès.

Els oferirem la possibilitat d’assistir a les  Reunions Informatives  on els presentarem el nostre Projecte Educatiu, i les posteriors  visites personalitzades  per acabar d’aprofundir i ensenyar-los les nostres instal·lacions.

ESO. Educació Secundària Obligatòria

 

Batxillerat

. Dimecres 18 d’abril de 2018 a les 18h

Educació Primària

 

Les dates de la preinscripció  encara no es coneixen. Com a Escola concertada, per sol·licitar plaça a l’Escola Garbí Pere Vergés de Badalona hauran de presentar l’imprès de la preinscripció que podran obtenir al mateix centre o a la web del Departament d’Educació dins el termini de les preinscripcions.

És important recordar que s’ha de presentar una única sol·licitud, preferentment al centre educatiu triat com a primera opció, o bé també es pot presentar a l’Ajuntament de Badalona.

Tota informació relacionada amb el procés de  preinscripció  per el  curs 2017-2018 la poden trobar clicant  l’enllaç  del Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya.