Vine i t’ensenyem la nostra Escola! Dissabte 16 de març

Pensar, sentir, estimar. Ensenyem coses per a tota la vida.

image_print

Preinscripció 2019-20. Reunions informatives de nou ingrés

Si estan interessats a rebre informació de l’Escola Garbí Pere Vergés Badalona per el curs  2019-20, poden trucar a Secretaria al telèfon  93.395.43.11, o enviar-nos aquest formulari i ens posarem en contacte amb vostès per a organitzar una visita personalitzada.

 

També obrirem l’Escola els dies següents:

 

  • Dissabte 16 de març de 2019, d’10.30 a 13h (reunió informativa d’EI3 a les 11h)

 

 

A més a més oferirem la possibilitat d’assistir a les  Reunions Informatives  per a alumnes interessats en els estudis d’ESO i Batxillerat, on els presentarem el nostre Projecte Educatiu, i les posteriors  visites personalitzades  per acabar d’aprofundir i ensenyar-los les nostres instal·lacions.

ESO

. Dilluns 18 de març de 2019, a les 18h

Batxillerat

. Dimarts 30 d’abril de 2019, a les 18h

Les dates de la preinscripció  encara no es coneixen. Com a Escola concertada, per sol·licitar plaça a l’Escola Garbí Pere Vergés de Badalona hauran de presentar l’imprès de la preinscripció que podran obtenir al mateix centre o a la web del Departament d’Educació dins el termini de les preinscripcions.

És important recordar que s’ha de presentar una única sol·licitud, preferentment al centre educatiu triat com a primera opció, o bé també es pot presentar a l’Ajuntament de Badalona.

Tota informació relacionada amb el procés de  preinscripció  per el  curs 2017-2018 la poden trobar clicant  l’enllaç  del Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya.