Visita al Museu Picasso amb quart de Primària

Per què els artistes pinten de formes diferents ? La classe Mireia i la classe Montseny hem anat de visita al Museu Picasso per veure com Picasso pintava de tantes formes diferents.

image_print

Primer hem observat una selecció de les obres de Picasso, fent servir el mètode del visual thinking, i en elles hem vist com l’artista representava la realitat de maneres molt diferents al llarg de la seva trajectòria. Després hem anat al taller i hem representat de diverses maneres el mateix model, una fruitera.

Ens hem repartit en diferents grups, i cada un ha emprat materials diferents per reproduir aquest model. Així hem experimentat com materials i tècniques diferents proporcionen resultats artístics ben diversos.

Ha estat una experiència molt enriquidora i tot seguit us deixem unes imatges que ho il·lustren.