Per fi, el primer programa del curs 2016-2017!

Aquest és el nostre primer programa del curs, en què us oferim un reportatge sobre les exposicions orals del Treballs de recerca que van fer els alumnes de 2n de Batxillerat, i també de l’exposició que van preparar els nostres companys i companyes de 1r d’ESO sobre la prehistòria.

image_print

Com probablement molts de vosaltres ja sabeu, no ens ha estat possible emetre cap programa abans degut a  dificultats tècniques, però poc a poc aquestes s’han anat solucionant. De cara al proper mes de gener tenim la intenció d’oferir-vos un programa resumint els principals esdeveniments escolars que s’han dut a terme durant el primer trimestre de curs.

Fins aleshores, us deixem amb el nostre primer programa. Bones festes!

 

informatiu-2016-12-01-2-movie_instantanea

informatiu-2016-12-01-3-movie_instantanea