Reutilitz_art a l’Escola

En aquesta nova edició del Reutilitz-art a ‘l’Escola hi han participat de moment més de 30 nois i noies mostrant la seva capacitat per reinventar emprant materials de rebuig.

image_print

Enguany la participació serà temàtica. Aquesta primera convocatòria s’ha centrat en les joguines. Podeu veure les joguines inventades al vestíbul Picasso.

20170117-reutilitzart_joguines_17

Els objectius que ens plantegem són tres.

El primer, sensibilitzar els nois de l’Escola de la quantitat de residus que generem que poden ser vistos com a recurs Reutilitz_art

El segon, que siguin els mateixos nois de l’escola els encarregats d’estructurar les accions necessàries per dur a terme el projecte. Enguany coordina l’activitat un grup de Vida Social de la classe Marina.

El tercer, que les accions rebin la difusió interna i externa necessària per donar a conèixer el projecte. Els treballs són presentats al menjador, a l’hora de dinar, rebent l’atenció que mereixen. Un cop fet s’exposen al vestíbul Picasso.

Volem agrair a les famílies que fan Reutlitz-arts a casa, dedicant temps a pensar, buscar, remenar i sensibilitzar els seus fills, filles o nebots sobre la importància de ser respectuosos i allargar la vida útil dels materials.

El proper tema de Reutilitz-art estarà vinculat a les flors i a la celebració de Sant Jordi.