Segona Marató d’estalvi energètic contra la pobresa

Al llarg del febrer a l’escola sumarem idees i accions per tal de reduir el consum d’aigua, electricitat i gas. L’estalvi aconseguit serà cedit per lluitar contra la pobresa energètica.

image_print

Dotze ajuntaments amb 62 equipaments participaran en la iniciativa a la qual ens hem afegit. L’objectiu és doble. Per una banda, estalviar un 10% sobre el consum mitjà de febrer dels darrers tres anys per tal de poder aportar-lo a la lluita contra la pobresa energètica. I per l’altra, sensibilitzar-nos sobre alguns aspectes de sostenibilitat energètica.

Un cop inscrits en la Marató hem començat a desplegar la cartellera i campanya de bones pràctiques alhora que recollir idees per dinamitzar i estalviar. Els Caps de Color i el Consell de Secundària són la Comissió energètica que gestionarà les lectures de comptadors setmanalment. Aquestes lectures es faran públiques per tal de saber si estem assolint l’objectiu i si ens cal pensar noves estratègies per ser més eficients.

Seguirem informant tant de les accions puntuals com de les lectures de comptadors.