Tercera Presentació de Càrrecs

El passat 18 i 20 de gener van tenir lloc les terceres Presentacions de Càrrecs d’enguany.

image_print

Després d’anunciar el Color guanyador de l’Escola, el Blanc, vam presentar el Consell General d’aquest Color, format per alumnes de 6èP amb moltes ganes d’iniciar la tercera actuació i també el Consell Auxiliar, on els nens i nenes de 3rP van mostrar-se amb molt bona predisposició envers el càrrec. També vam presentar els diferents Consells de les classes de Primària. Tots els nens i nenes van venir ben mudats per tal de fer goig en una ocasió tan especial.  Després,  els diferents cursos van participar en l’acte tot compartint els objectius que s’han marcat aquest any per tal de contribuir a una bona convivència a l’Escola. Finalment, els Caps de Color van presentar la bústia de suggeriments als companys per tal que l’alumnat pugui fer les seves propostes per a millorar l’Escola.

Consell General i Consell Auxiliar del Color Blanc: Tercera Actuació.