Carnestoltes a l’Escola

Aquest passat divendres els alumnes de Secundària van celebrar la festa del Carnestoltes a l’Escola.

image_print

Els seus companys del Consell de Govern van organitzar un conjunt d’activitats per dinamitzar la celebració i gaudir del dia de les disfresses. Al pavelló de l’Escola vam poder gaudir de les coreografies que els diversos grups d’alumnes d’ESO van preparar.  El jurat valorava les actuacions dels alumnes i un públic entregat animava tots aquells que van voler participar en grup o individualment ballant o fent una representació teatral relacionada amb la disfressa que portaven.

L’esdeveniment va estar amenitzat tant per les presentadores com per alguns membres del jurat.

El concurs incloïa tres apartats: el de millor disfressa, el de millor coreografia i el de l’espontaneïtat.

Al final tots els presents, tant alumnes com professors, van poder marxar amb un somriure a casa.