Quartes Presentacions de Càrrecs

El passat 1 i 3 de març van tenir lloc les Quartes Presentacions de Càrrecs d’enguany.

image_print

Després d’anunciar el Color guanyador de l’Escola, el Blau, vam presentar el Consell General d’aquest Color, format per alumnes de 6èP amb moltes ganes d’iniciar la tercera actuació, i també el Consell Auxiliar, en què els nens i nenes de 3rP van mostrar-se amb molt bona predisposició envers el càrrec. També vam presentar els diferents Consells de les classes de Primària. Tots els nens i nenes van venir ben mudats per tal de fer goig en una ocasió tan especial. Després, els diferents cursos van participar en l’acte compartint les informacions sobre com se celebra el Carnaval als països que van representar el dia de la festa. Fins i tot vam poder gaudir de danses i músiques que ens van traslladar a diferents parts del món! En definitiva, va ser un acte emocionant i vam poder gaudir-ne molt.