Polder: petita crònica d’un gran viatge

Del dilluns 13 al divendres 17 de març, els nois i noies de la promoció de batxillerat Polder van viatjar a Holanda i Bèlgica, que eren els destins triats per fer el seu viatge de fi d’estudis de Secundària.

image_print

Durant aquests dies els nois i noies de la promoció, acompanyats pels seus tutors Maribel Fernández i Amadeu Ros, així com pel professor d’Història de l’Art Albert Domènech, van visitar el museu Van Gogh d’Amsterdam, i els de la Xocolata i el CBBD a Brussel•les. També a Amsterdam van visitar la casa d’Anne Frank i van fer una passejada amb vaixells pels canals de la ciutat.
Fent honor al nom de la promoció, Polder, que vol dir “dic” en holandès, també van veure el Kinderdijk o petit dic, amb els seus molins declarats patrimoni de la Humanitat per la UNESCO, i el dic d’Oosterchelde, el més gran de tots.
A la ciutat de Brussel•les, amb un clima totalment primaveral, van visitar la Grand Place i els seus edificis gremials i l’Ajuntament, i des d’allà, passejant pels carrers més típics, es van trobar amb la famosa estatueta del Manneken Pis, el nen que fa pipí. La visita a la ciutat també va incloure la Rue des Bouchers, plena de terrasses, les Galeries de St.Hubert, la Catedral de Sant Miquel i Santa Gúdula, la plaça del Sablon i l’edifici dels antics magatzems Old England, construït en ferro i cristall en estil Art Nouveau.
La visita a l’Atòmium fou la cirereta que va concloure el viatge.