Primeres Jornades Artístiques a l’Escola

Els alumnes de 4t d’ESO realitzen uns tallers orientats a conèixer diferents àmbits dels estudis artístics.

image_print

Aquest any hem iniciat unes Jornades Artístiques per ajudar els alumnes en la seva orientació acadèmica.

Els objectius d’aquestes Jornades Artístiques han estat principalment conèixer algunes de les connexions entre el Batxillerat d’Arts i els diversos estudis superiors alhora que han realitzat uns tallers sobre diferents activitats relacionades amb l’àmbit artístic.

A continuació, destaquem alguns exemples del que els alumnes han escrit sobre aquestes Jornades:

“En general ha estat interessant ja que hem pogut observar moltes tècniques i recursos diferents que no coneixíem.”

“Aquestes jornades et poden servir per quan estàs indecís perquè no saps cap a quin camp orientar-te, fer-te veure coses de l’Art que et poden fer decantar cap a un camp. A més són divertides, perquè veus i fas coses que mai havies fet ni vist. Jo crec que s’hauria de continuar amb aquestes jornades.”

“Crec que ha estat una jornada molt intensa i divertida per aquells a qui els agraden les arts. En la meva opinió ha estat molt interessant, i crec que no caldria afegir res més, però és cert que amb una mica més de temps hagués estat molt més profitós, per exemple amb el de photoshop i creació artística.”

“Ha estat una experiència molt divertida ja que hi havia moltes coses que jo no coneixia del tot com la impressió en 3D o els fotogrames, m’han semblat unes activitats molt interessants i espero que els alumnes que cursin 4t d’ESO els propers cursos puguin gaudir-les.”