Segona Lectura de Cròniques

Gràcies als seus escrits vam poder fer un recorregut a les diferents activitats i experiències viscudes durant aquest segon trimestre.

Va ser un acte molt divertit i emotiu, conduït per les Cronistes i Responsables del Centre d’Informació, en el qual vam comptar amb presentadors que introduïen les narracions de cada classe fent escenificacions que donaven pistes sobre la temàtica dels escrits. Alguns semblaven autèntics actors i actrius!

També vam gaudir molt d’algunes cròniques com, per exemple, una que explicava la història de la nostra Escola, remuntant-se a la construcció del Mas Ram al segle X, una altra que ens proposava imaginar-nos que érem un noticiari, la que tractava sobre una activitat realitzada per a gestionar les emocions i ser més empàtics, algunes que ens parlaven de les sensacions de formar part del Consell General o de les Presentacions de Càrrecs… L’última crònica va fer un repàs de tots els records de l’etapa de primària, destacant les qüestions més significatives de cada curs.

En definitiva, vam poder gaudir d’un acte ben especial en el qual el públic es va emocionar, va participar i va recordar les vivències d’aquest segon trimestre a l’Escola.