Un Campió i dos Finalistes als Campionats de Barcelona

image_print

El passat cap de setmana es van cel·lebrar les finals dels Campionats de Barcelona del Consell Escolar de Barcelona.

@GoBadalona participava a les finals de futbol juvenil masculí, Preinfantil i Infantil femení de bàsquet. Tot s’ha de dir que els tres equips van ésser campions de les seves respectives lligues regulars.

Els resultats van ser:

Juvenil Masculí de futbol va guanyar 5-4 i es va proclamar campió de Barcelona.

Preinfantil femení de bàsquet va perdre la seva final per 7 punts.

Infantil femení de bàsquet va perdre la seva final per 8 punts.

A tots ells i elles i a tot els noies i noies de @GoBadalona enhorabona per la temporada, ha estat una temporada plena d’emocions però sobretot d’aprenentatges on s’ha vist que l’Esport és l’eina més segura i eficient per l’adequat desenvolupament físic i cognitiu de la nostra joventut. L’Esport permet estructurar la personalitat, basant-se en experiències i rols assumits durant la seva pràctica. Això es tradueix en patrons de conducta sòlids, dinàmics i compatibles amb la societat contemporània.

Enhorabona a tot@s!

Campió  i sots-campiones de Barcelona!